3D VISUALISATIE
& REVERSE ENGINEERING

BC Design

BC
Design

BC Design ontwikkelt innovatieve oplossingen. Met behulp van engineering en 3D-visualisaties modelleren ze stap voor stap het eindresultaat. Telkens met een persoonlijke aanpak, een degelijke service en realistisch advies. Samen visualiseren?

Het nieuwe logo geeft de kernwaarde van BC Design weer: samen visualiseren. Noble Notion ontwikkelde ook de website om de expertise en diversiteit van het bedrijf optimaal uit te spelen.

Een sterk logo en strakke website die de kracht van BC Design extra in de verf zet. Voor die opdracht kwam oprichter Bjorn Creemers bij Noble Notion terecht. Het resultaat is een uniforme identiteit die op elk toestel tot zijn recht komt.

Mobiel
vriendelijk

Inmiddels bezoeken mensen vaker een website via hun telefoon dan dat ze op desktop of een tablet kijken. We maakten de website van Bc Design responsive voor een optimale  weergave op mobiele apparaten en gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

Benieuwd hoe we jouw merk mooier en beter maken?

Klaar om je merk mooier en beter te maken? Let’s meet. Ontdek grafische vormgeving en digitaal design op maat van je merk.

Contact

+32 497 63 15 02

Social