Aantrek-
kelijk

communi-
ceren

Aantrekkelijk

communiceren

Noble Notion weerspiegelt het werk van Bart Peeters, een onafhankelijk grafisch ontwerper gevestigd in Zonhoven, België.

noblenotion.com Bart Peeters Grafisch designer

Achter goed werk schuilt een heldere visie en een sterk concept. Als grafisch ontwerper streef ik naar een combinatie van esthetisch mooie en functionele resultaten.

Na ervaring opgedaan te hebben bij zowel grote als kleine studio’s, maar ook direct voor opdrachtgevers, werk ik nu zowel zelfstandig als in samenwerking met andere creatieve professionals.

Als er meer kennis nodig is dan de mijne, werk ik samen met mensen die dezelfde waarde hechten aan kwaliteit en detail. Zo komen we tot nobele ideeën. Van eenvoudige ontwerpen tot een volledige merkvernieuwing.

Extra
dimensies

We houden van designconcepten die geijkte standaarden en vormen overstijgen. Daarom hebben we een voorliefde voor extra dimensies. Bewegende beelden, verrassende animaties en doelgerichte geluiden: it’s all in the mix.

Animatie / sounddesign / motiondesign

Benieuwd hoe we jouw merk mooier en beter maken?

Klaar om je merk mooier en beter te maken? Let’s meet. Ontdek grafische vormgeving en digitaal design op maat van je merk.

Contact

+32 497 63 15 02

Social